ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Όταν το δικό σας οικογενειακό όνομα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κράνους σας πόσο καλό θέλετε να είναι; Γι ‘αυτό το λόγο το “απλά αρκετά καλό” δεν είναι αρκετά καλό για τον Arai. Η οικογενειακή υπερηφάνεια είναι να κάνει το κράνος με την καλύτερη απόδοση. Και μόνο όταν κατασκευάζεται σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, όταν οι τεχνίτες μας έχουν δώσει τα καλύτερα, όταν κάθε κράνος έχει επιθεωρηθεί πέντε φορές, ένα κράνος αξίζει να τελειώσει με το περίφημο οβάλ λογότυπο Arai.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΠΟ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ

Η κατασκευή ενός κράνους Arai θα διαρκέσει περίπου 18 ανθρωποώρες. Κάθε κράνος Arai είναι φτιαγμένο με το χέρι. Λέμε «σχεδόν 100% χειροποίητα».
Ο περιορισμός «σχεδόν» αφορά την αυτόματη αποκοπή με λέιζερ π.χ. το άνοιγμα της ζελατίνας. Αλλά από το γυμνό εξωτερικό κέλυφος έως το τελικό κράνος, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων εφαρμογών σχεδιασμού, τα χέρια εξειδικευμένων τεχνιτών εκτελούν τα πάντα.

ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Απλά, είναι ο καλύτερος τρόπος για την προστασία του συστήματος της ζελατίνας χωρίς εξασθένιση του εξωτερικού κελύφους. Με μια εσοχή στο εξωτερικό κέλυφος είτε η εσωτερική επένδυση EPS πρέπει να είναι λεπτότερη και σκληρότερη, ή το εξωτερικό περίβλημα πρέπει να είναι μεγαλύτερο για να φιλοξενήσει μια πιο μαλακή, παχύτερη επένδυση. Κυρίως όμως, μια τέτοια βαθιά εσοχή μπορεί να έχει αιχμηρές άκρες που μπορεί να εμποδίσουν την επιθυμητή ομαλή διασπορά ενέργειας κρούσης κατά μήκος της φυσικής καμπύλης επιφάνειας του κελύφους. Αντί να κάνει το κέλυφος πιο λεπτό ή να κάνει βαθιές εσοχές σε αυτό, το σύστημα συγκράτησης Arai εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή στο κέλυφος.

ΕΠΙΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ

Ναί. Όχι μία φορά, αλλά συνολικά πέντε φορές κάθε κράνος Arai επιθεωρείται από διαφορετικούς επιθεωρητές ποιότητας. Εκτός αυτού, από τη διαμόρφωση του κελύφους μέχρι την περιοχή βαφής, από την επιθεώρηση του κελύφους έως την τελική επιθεώρηση, κάθε φορά που ένας τεχνίτης εργάζεται πάνω σε ένα κράνος, το επιθεωρεί λεπτομερώς για να εξασφαλίσει ότι ο πελάτης λαμβάνει ένα τέλειο τελικό προϊόν. Σε κάθε κέλυφος Arai θα βρείτε την υπογραφή του ανθρώπου που το έκανε.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ARAI ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Το κράνος Arai που μπορείτε να αγοράσετε από τον τοπικό σας αντιπρόσωπο είναι το ίδιο κράνος που φοριέται στην πίστα από επαγγελματίες αναβάτες σε MotoGP, WSBK, BSB κ.λπ. σχέδιο. Δεν είναι τυχαίο ότι περισσότεροι από τους μισούς οδηγούς της Formula 1 προτιμούν Arai. Αυτό το γεγονός πρέπει να σας πει πολλά για το Arai και τα πρότυπα του. Με τα λόγια του κ.
Mitch Arai, του προέδρου και του γιου του ιδρυτή: «Πώς μπορείτε να πείτε ότι το κεφάλι ενός ατόμου αξίζει περισσότερο από το άλλο;»