Arai Center Athens

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

To κατάστημα της Arai στην Αθήνα είναι το πρώτο που δημιουργήθηκε στον κόσμο: ένας αισθητικά καινοτόμος χώρος, αφιερωμένος αποκλειστικά στα κορυφαία Ιαπωνικά κράνη.

«Κανένα άλλο, όμοιό του δεν υπάρχει… πουθενά αλλού!», δηλώνει ο παγκοσμίου φήμης Ιταλός σχεδιαστής Aldo Drudi, ο οποίος επιμελήθηκε λεπτομερώς την εμφάνιση του καταστήματος Arai Athens, στην οδό Μιχαλακοπούλου.

«Είναι μια τολμηρή αισθητικά πιλοτική ιδέα, που προτάθηκε επίσημα στην Arai, για τη δημιουργία αντίστοιχων καταστημάτων σε όλο τον κόσμο», συμπληρώνει ο κος Drudi, ο οποίος, εκτός των άλλων, είναι γνωστός για τα περίτεχνα design που δημιουργεί, εδώ και τρεις πενταετίες, στα κράνη του Valentino Rossi.

Η δυναμική αισθητική του καταστήματος Arai Center Athens, επιτυγχάνεται μέσα από το κυρίαρχο λευκό χρώμα.

Τα κράνη της Arai αναδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο τον σχεδιασμό τους, τη στιγμή που τα χρώματά και οι συνδυασμοί τους τονίζονται, έτσι ώστε να αποκαλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο στα μάτια του ενδιαφερόμενου.

Το Arai Center Athens είναι ένας χώρος, ο οποίος προτείνει με μοναδικό τρόπο, «μοντέρνα κοσμήματα» υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής.

 

 

H Eταιρία

H εταιρία Arai Hellas είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στο χώρο της μοτοσυκλέτας, με ιστορία πάνω απο 30 χρόνια στην Ελλάδα.
Οι δραστηριότητες της ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’70, με έδρα το Περιστέρι και την αντιπροσώπευση Ιταλικών μοτοποδηλάτων, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή μέσα καθημερινής μετακίνησης εκείνη την εποχή.

Πολύ σύντομα, οι εισαγωγές αγωνιστικών εξαρτημάτων κάλυψαν έναν εξειδικευμένο τομέα, στον οποίο η Ελλάδα έπασχε, αφού η προσφορά ήταν ανύπαρκτη.

Θρυλικοί κατασκευαστικοί οίκοι εκπροσωπήθηκαν: αγωνιστικά πλαίσια της Motoplast, καθώς και φέρινγκ, κουστούμια μονοκό, αλλά και ψαλίδια της Ιταλικής εταιρίας. Εισήχθησαν ποδωστήρια, χειριστήρια και προστατευτικά της Tarozzi και της Poggipolini, εξατμίσεις της Ολλανδικής Nico Bakker, σέλες της Giulliari και πλαστικά της Ariete.
Ταυτόχρονα έγιναν εισαγωγές προϊόντων της Nonfango (μπαγκαζιέρες, βαλίτσες, κ.λπ.), κράνη Bieffe, δερμάτινα Gimoto, κύλινδροι, πιστόνια και περιφερειακά της Malossi, αλλά και λιπαντικά της Αμερικανικής PJ1.
To 1983 η εταιρία μετακομίζει στο νούμερο 44 της οδού Μιχαλακοπούλου, στην Αθήνα, διευρύνοντας την γκάμα των αντιπροσωπευόμενων προϊόντων με είδη της κορυφαίας Ιταλικής Dainese, της Acerbis και της Gaerne. Παράλληλα εισάγονται και εξατμίσεις Supertrapp και Yoshimura.

Mέσα στη δεκαετία του ’80 η Arai Hellas διευρύνει τις δραστηριότητές της σε είδη αυτοκινήτων 4×4, ζαντολάστιχα, “εργάτες”, κ.λπ., αλλά και τιμόνια, ζάντες και ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων.

Απο τις αρχές της δεκαετίας του ’90, η εταιρία αντιπροσωπεύει πλέον επίσημα την κορυφαία Ιαπωνική εταιρία κρανών Arai, την Ιταλική Suomy, καθώς και την εταιρία μοτοσυκλετιστικής ένδυσης, Alpinestars.

To 1993 η Arai Hellas πρωτοπορεί και πάλι, αφού προσκαλεί επίσημα, για πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή ταχύτητας, τον θρυλικό Kevin Schwantz, αμέσως μετά την κατάκτησή του Παγκόσμιου τίτλου στα 500cc, με τη συνδρομή της Arai Ευρώπης.

Το 1997 δημιουργεί το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα προϊόντων της Dainese στον κόσμο (Dainese Pro Shop ) επεκτείνοντας το κατάστημα, επί της Μιχαλακοπούλου 44.

Το 2007, ανοίγει στην Αθήνα το Athens D-Store (Μιχαλακοπούλου 36), το μοναδικό κατάστημα παγκοσμίως, που διαθέτει όλα τα προϊόντα της Ιταλικής Dainese (είδη μοτοσυκλέτας, σκι, ποδηλάτου και θαλάσσης).

Το 2009, εγκαινιάζει το Αrai Center Athens, σχεδιασμένο από τον διάσημο Ιταλό designer Aldo Drudi, το οποίο είναι το πρώτο κατάστημα στον κόσμο αφιερωμένο αποκλειστικά στα κράνη της Ιαπωνικής Arai.

Επισκεφτείτε το τώρα και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις του!!

Κινητήρια δύναμη της Arai Hellas, στην υπερ-τριαντακονταετή πορεία της, υπήρξε πάντοτε η αγάπη και το πάθος για τη μοτοσυκλέτα.